085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Een tuinontwerp op maat in Venlo

Voordat wij kunnen starten met de realisatie van uw nieuwe tuin maken wij eerst een tuinontwerp. Wij komen bij u langs om een beeld te schetsen van de huidige situatie en aan de hand daarvan maken wij een ontwerp. Zodra het eerste ontwerp klaar is ontvangt u van ons een uitnodiging om deze bij ons te komen bekijken. Er zijn dan natuurlijk nog allerlei aanpassingen mogelijk, zoals andere bestrating. Deze kunt u daarom rustig bekijken en uitzoeken in onze showtuin.

Met alleen het maken van een tuinontwerp zijn we er nog niet. De volgende stap in het proces is het maken van een werkomschrijvende offerte. Hierin staan alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden beschreven. Deze bespreken we met u en als zowel het tuinontwerp als de offerte naar tevredenheid zijn plannen we de werkzaamheden in.

Van kleine voortuin tot grote achtertuin

Of het nu gaat om het ontwerpen van een kleine en knusse voortuin of om een grote bedrijfstuin inclusief vijver, onze hoveniers hebben meer dan 20 jaar ervaring in de regio Venlo en op elke aanvraag een passend antwoord. Wij zorgen ervoor dat het tuinontwerp aansluit bij uw woning of bedrijfspand. Daarnaast kunnen wij u na het ontwerpen en aanleggen van uw tuin voorzien van handige onderhoudstips of zelfs uw tuin voor u onderhouden.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606