0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Een tuinontwerp op maat in Venlo

Voordat wij kunnen starten met de realisatie van uw nieuwe tuin maken wij eerst een tuinontwerp. Wij komen bij u langs om een beeld te schetsen van de huidige situatie en aan de hand daarvan maken wij een ontwerp. Zodra het eerste ontwerp klaar is ontvangt u van ons een uitnodiging om deze bij ons te komen bekijken. Er zijn dan natuurlijk nog allerlei aanpassingen mogelijk, zoals andere bestrating. Deze kunt u daarom rustig bekijken en uitzoeken in onze showtuin.

Met alleen het maken van een tuinontwerp zijn we er nog niet. De volgende stap in het proces is het maken van een werkomschrijvende offerte. Hierin staan alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden beschreven. Deze bespreken we met u en als zowel het tuinontwerp als de offerte naar tevredenheid zijn plannen we de werkzaamheden in.

Van kleine voortuin tot grote achtertuin

Of het nu gaat om het ontwerpen van een kleine en knusse voortuin of om een grote bedrijfstuin inclusief vijver, onze hoveniers hebben meer dan 20 jaar ervaring in de regio Venlo en op elke aanvraag een passend antwoord. Wij zorgen ervoor dat het tuinontwerp aansluit bij uw woning of bedrijfspand. Daarnaast kunnen wij u na het ontwerpen en aanleggen van uw tuin voorzien van handige onderhoudstips of zelfs uw tuin voor u onderhouden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Venlo en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606