077 - 799 90 62

Hovenier nodig in Venlo?

Een tuinontwerp op maat in Venlo

Voordat wij kunnen starten met de realisatie van uw nieuwe tuin maken wij eerst een tuinontwerp. Wij komen bij u langs om een beeld te schetsen van de huidige situatie en aan de hand daarvan maken wij een ontwerp. Zodra het eerste ontwerp klaar is ontvangt u van ons een uitnodiging om deze bij ons te komen bekijken. Er zijn dan natuurlijk nog allerlei aanpassingen mogelijk, zoals andere bestrating. Deze kunt u daarom rustig bekijken en uitzoeken in onze showtuin.

Met alleen het maken van een tuinontwerp zijn we er nog niet. De volgende stap in het proces is het maken van een werkomschrijvende offerte. Hierin staan alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden beschreven. Deze bespreken we met u en als zowel het tuinontwerp als de offerte naar tevredenheid zijn plannen we de werkzaamheden in.

Van kleine voortuin tot grote achtertuin

Of het nu gaat om het ontwerpen van een kleine en knusse voortuin of om een grote bedrijfstuin inclusief vijver, onze hoveniers hebben meer dan 20 jaar ervaring in de regio Venlo en op elke aanvraag een passend antwoord. Wij zorgen ervoor dat het tuinontwerp aansluit bij uw woning of bedrijfspand. Daarnaast kunnen wij u na het ontwerpen en aanleggen van uw tuin voorzien van handige onderhoudstips of zelfs uw tuin voor u onderhouden.

Ons werkgebied

Venlo, Venray, Panningen, Sevenum, Someren, Deurne, Horst en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ervaren hoveniers
  • Duurzaam hoveniersbedrijf
  • Tuinrenovatie van A tot Z

Maak een afspraak

Onze hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 077 - 799 90 62.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Venlo, Venray, Panningen, Sevenum, Someren, Deurne, Horst en omgeving.

Hoofdvestiging