085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Vijver aanleggen in Venlo

Als u een vijver in uw tuin wilt laten aanleggen bent u in Venlo en omstreken bij ons aan het juiste adres. Het installeren en aanleggen van een vijver is klus die u het beste aan een specialist kunt overlaten. Ons hoveniersbedrijf biedt u vele mogelijkheden als het gaat om het aanleggen van een vijver. Of het nu gaat om een moderne vijver met fontein of een natuurlijke vijver met vissen. Wij zorgen voor de juiste bodembedekking, een goed werkende zuiveringspomp, kantafwerking die aansluit bij de rest van uw tuin en beplanting.

Wilt u weten of uw tuin geschikt is voor een vijver? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken.

Ook voor zwemvijvers

Wij kunnen elk type vijver voor u installeren en aanleggen. Wilt u dus in de zomer ook heerlijk kunnen zwemmen in uw eigen tuin? Kies dan niet voor een gewone vijver, maar laat een zwemvijver aanleggen. Wij hebben meerdere jaren ervaring met het aanleggen van zwemvijvers en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wilt u naast de zwemvijver ook een plek in uw tuin laten creëren waar u na het zwemmen heerlijk kunt relaxen? Ook dit realiseren wij in de regio Venlo graag voor u.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606