077 - 799 90 62

Hovenier nodig in Venlo?

Vijver aanleggen in Venlo

Als u een vijver in uw tuin wilt laten aanleggen bent u in Venlo en omstreken bij ons aan het juiste adres. Het installeren en aanleggen van een vijver is klus die u het beste aan een specialist kunt overlaten. Ons hoveniersbedrijf biedt u vele mogelijkheden als het gaat om het aanleggen van een vijver. Of het nu gaat om een moderne vijver met fontein of een natuurlijke vijver met vissen. Wij zorgen voor de juiste bodembedekking, een goed werkende zuiveringspomp, kantafwerking die aansluit bij de rest van uw tuin en beplanting.

Wilt u weten of uw tuin geschikt is voor een vijver? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken.

Ook voor zwemvijvers

Wij kunnen elk type vijver voor u installeren en aanleggen. Wilt u dus in de zomer ook heerlijk kunnen zwemmen in uw eigen tuin? Kies dan niet voor een gewone vijver, maar laat een zwemvijver aanleggen. Wij hebben meerdere jaren ervaring met het aanleggen van zwemvijvers en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wilt u naast de zwemvijver ook een plek in uw tuin laten creëren waar u na het zwemmen heerlijk kunt relaxen? Ook dit realiseren wij in de regio Venlo graag voor u.

Ons werkgebied

Venlo, Venray, Panningen, Sevenum, Someren, Deurne, Horst en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ervaren hoveniers
  • Duurzaam hoveniersbedrijf
  • Tuinrenovatie van A tot Z

Maak een afspraak

Onze hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 077 - 799 90 62.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Venlo, Venray, Panningen, Sevenum, Someren, Deurne, Horst en omgeving.

Hoofdvestiging