0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Vijver aanleggen in Venlo

Als u een vijver in uw tuin wilt laten aanleggen bent u in Venlo en omstreken bij ons aan het juiste adres. Het installeren en aanleggen van een vijver is klus die u het beste aan een specialist kunt overlaten. Ons hoveniersbedrijf biedt u vele mogelijkheden als het gaat om het aanleggen van een vijver. Of het nu gaat om een moderne vijver met fontein of een natuurlijke vijver met vissen. Wij zorgen voor de juiste bodembedekking, een goed werkende zuiveringspomp, kantafwerking die aansluit bij de rest van uw tuin en beplanting.

Wilt u weten of uw tuin geschikt is voor een vijver? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken.

Ook voor zwemvijvers

Wij kunnen elk type vijver voor u installeren en aanleggen. Wilt u dus in de zomer ook heerlijk kunnen zwemmen in uw eigen tuin? Kies dan niet voor een gewone vijver, maar laat een zwemvijver aanleggen. Wij hebben meerdere jaren ervaring met het aanleggen van zwemvijvers en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wilt u naast de zwemvijver ook een plek in uw tuin laten creëren waar u na het zwemmen heerlijk kunt relaxen? Ook dit realiseren wij in de regio Venlo graag voor u.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Venlo en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606