0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Boomverzorging in Venlo

Als u denkt aan het onderhoud van uw tuin denkt u waarschijnlijk aan het snoeien van uw bloemen en beplanting. Maar vergeet uw bomen niet! Heeft u zelf geen kennis van boomverzorging? Of wilt u adviezen over het verzorgen van uw bomen? Schakel dan ons hoveniersbedrijf in. Wij verzorgen al jaren bomen in Venlo en omgeving. Onze boomverzorgers weten precies welke werkzaamheden ze moeten uitvoeren. Door te werken met milieuvriendelijke materialen en gereedschappen zorgen wij ervoor dat uw bomen weer een heel seizoen meekunnen.

Snoeien en kappen van bomen

Heeft u te maken met veel schaduw in uw tuin? Of merkt u dat uw bomen vol ongedierte zitten? Wij begrijpen als geen ander dat dit vervelend is en zorgen graag voor een oplossing. Van snoeiwerkzaamheden tot het volledig kappen van bomen, laat het over aan onze hoveniers. Wij voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Snoeien en verwijderen van takken
  • Verwijderen van boomstronken
  • Bemesten van grond
  • Vernieuwen van grond
  • Bestrijden van ziekten of ongedierte
  • Kappen vanwege ziekte

Wilt u meer weten over boomverzorging? Of wilt u ons inschakelen voor de verzorging van uw bomen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden veel mogelijkheden en zijn u graag van dienst.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Venlo en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606