085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Boomverzorging in Venlo

Als u denkt aan het onderhoud van uw tuin denkt u waarschijnlijk aan het snoeien van uw bloemen en beplanting. Maar vergeet uw bomen niet! Heeft u zelf geen kennis van boomverzorging? Of wilt u adviezen over het verzorgen van uw bomen? Schakel dan ons hoveniersbedrijf in. Wij verzorgen al jaren bomen in Venlo en omgeving. Onze boomverzorgers weten precies welke werkzaamheden ze moeten uitvoeren. Door te werken met milieuvriendelijke materialen en gereedschappen zorgen wij ervoor dat uw bomen weer een heel seizoen meekunnen.

Snoeien en kappen van bomen

Heeft u te maken met veel schaduw in uw tuin? Of merkt u dat uw bomen vol ongedierte zitten? Wij begrijpen als geen ander dat dit vervelend is en zorgen graag voor een oplossing. Van snoeiwerkzaamheden tot het volledig kappen van bomen, laat het over aan onze hoveniers. Wij voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Snoeien en verwijderen van takken
  • Verwijderen van boomstronken
  • Bemesten van grond
  • Vernieuwen van grond
  • Bestrijden van ziekten of ongedierte
  • Kappen vanwege ziekte

Wilt u meer weten over boomverzorging? Of wilt u ons inschakelen voor de verzorging van uw bomen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden veel mogelijkheden en zijn u graag van dienst.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606