085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Tuinadvies door uw hovenier in Venlo

Wij zijn een allround hoveniersbedrijf en heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen onze hoveniers u voorzien van de beste tuinadviezen. Of het nu gaat om adviezen over het ontwerp van uw tuin of om tuinadvies op het gebied van onderhoud. Onze vakmannen nemen de tijd voor u en vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Advies over onderhoud

Het is van groot belang om uw tuin goed te onderhouden. Voor adviezen op dit gebied kunt u daarom bij ons terecht. Onze hoveniers vertellen u graag wat de beste momenten zijn om uw gras te maaien en uw beplanting te snoeien. Daarnaast geven wij ook adviezen over het onderhouden van uw vijver of het reinigen van uw bestrating.

Advies over het ontwerp

Droomt u al jaren van een nieuwe tuin, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij helpen u met het realiseren van uw droomtuin. In verschillende gesprekken geven wij u adviezen en zetten we de ideeën op papier. Van kleine voortuin tot grote bedrijfstuin, wij voorzien u van de beste adviezen en zorgen ervoor dat deze vakkundig worden uitgevoerd. Bij ons kunt u rekenen op een tuinontwerp dat aansluit bij de uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606