0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Tuinadvies door uw hovenier in Venlo

Wij zijn een allround hoveniersbedrijf en heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen onze hoveniers u voorzien van de beste tuinadviezen. Of het nu gaat om adviezen over het ontwerp van uw tuin of om tuinadvies op het gebied van onderhoud. Onze vakmannen nemen de tijd voor u en vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Advies over onderhoud

Het is van groot belang om uw tuin goed te onderhouden. Voor adviezen op dit gebied kunt u daarom bij ons terecht. Onze hoveniers vertellen u graag wat de beste momenten zijn om uw gras te maaien en uw beplanting te snoeien. Daarnaast geven wij ook adviezen over het onderhouden van uw vijver of het reinigen van uw bestrating.

Advies over het ontwerp

Droomt u al jaren van een nieuwe tuin, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij helpen u met het realiseren van uw droomtuin. In verschillende gesprekken geven wij u adviezen en zetten we de ideeën op papier. Van kleine voortuin tot grote bedrijfstuin, wij voorzien u van de beste adviezen en zorgen ervoor dat deze vakkundig worden uitgevoerd. Bij ons kunt u rekenen op een tuinontwerp dat aansluit bij de uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Venlo en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606