077 - 799 90 62

Hovenier nodig in Venlo?

Tuinadvies door uw hovenier in Venlo

Wij zijn een allround hoveniersbedrijf en heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen onze hoveniers u voorzien van de beste tuinadviezen. Of het nu gaat om adviezen over het ontwerp van uw tuin of om tuinadvies op het gebied van onderhoud. Onze vakmannen nemen de tijd voor u en vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Advies over onderhoud

Het is van groot belang om uw tuin goed te onderhouden. Voor adviezen op dit gebied kunt u daarom bij ons terecht. Onze hoveniers vertellen u graag wat de beste momenten zijn om uw gras te maaien en uw beplanting te snoeien. Daarnaast geven wij ook adviezen over het onderhouden van uw vijver of het reinigen van uw bestrating.

Advies over het ontwerp

Droomt u al jaren van een nieuwe tuin, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij helpen u met het realiseren van uw droomtuin. In verschillende gesprekken geven wij u adviezen en zetten we de ideeën op papier. Van kleine voortuin tot grote bedrijfstuin, wij voorzien u van de beste adviezen en zorgen ervoor dat deze vakkundig worden uitgevoerd. Bij ons kunt u rekenen op een tuinontwerp dat aansluit bij de uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Ons werkgebied

Venlo, Venray, Panningen, Sevenum, Someren, Deurne, Horst en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ervaren hoveniers
  • Duurzaam hoveniersbedrijf
  • Tuinrenovatie van A tot Z

Maak een afspraak

Onze hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 077 - 799 90 62.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Venlo, Venray, Panningen, Sevenum, Someren, Deurne, Horst en omgeving.

Hoofdvestiging