077 - 799 90 62

Hovenier nodig in Venlo?

Tuinaanleg door een ervaren hovenier

In de hele regio Venlo bieden wij u een totaalpakket. Heeft u een tuinontwerp bij ons laten maken? Dan zorgen wij vanzelfsprekend ook voor de aanleg van uw tuin. Onze hoveniers hebben de beschikking over professionele gereedschappen en werken uitsluitend met kwalitatief goede materialen. Voor ons het het belangrijk dat u zo min mogelijk overlast van de tuinaanleg ondervindt. Daarom zorgen wij tijdens de werkzaamheden altijd voor één vast aanspreekpunt en leveren we uw tuin zo snel mogelijk op. U kunt als het aankomt op tuinaanleg in de regio Venlo op onze diensten rekenen.

Hoe gaan wij in de regio Venlo te werk?

Elk tuinproject is natuurlijk anders. In de ene tuin komt een vijver te liggen en in de andere tuin komt bijvoorbeeld een schuurtje te staan. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt hebben wij één vast stappenplan, waar we indien nodig van afwijken. Op de eerste dag van de tuinaanleg starten wij met het plaatsen van grondwerk. Er wordt straatzand gestort daar waar bestrating komt te liggen en zwart zand in de rest van de tuin. Zodra dit allemaal geplaatst is worden de harde materialen in de tuin verwerkt. Tot slot planten we de beplanting en zorgen we dat deze zijn voorzien van de juiste meststoffen.

Ons werkgebied

Venlo, Venray, Panningen, Sevenum, Someren, Deurne, Horst en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ervaren hoveniers
  • Duurzaam hoveniersbedrijf
  • Tuinrenovatie van A tot Z

Maak een afspraak

Onze hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 077 - 799 90 62.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Venlo, Venray, Panningen, Sevenum, Someren, Deurne, Horst en omgeving.

Hoofdvestiging