085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Tuinaanleg door een ervaren hovenier

In de hele regio Venlo bieden wij u een totaalpakket. Heeft u een tuinontwerp bij ons laten maken? Dan zorgen wij vanzelfsprekend ook voor de aanleg van uw tuin. Onze hoveniers hebben de beschikking over professionele gereedschappen en werken uitsluitend met kwalitatief goede materialen. Voor ons het het belangrijk dat u zo min mogelijk overlast van de tuinaanleg ondervindt. Daarom zorgen wij tijdens de werkzaamheden altijd voor één vast aanspreekpunt en leveren we uw tuin zo snel mogelijk op. U kunt als het aankomt op tuinaanleg in de regio Venlo op onze diensten rekenen.

Hoe gaan wij in de regio Venlo te werk?

Elk tuinproject is natuurlijk anders. In de ene tuin komt een vijver te liggen en in de andere tuin komt bijvoorbeeld een schuurtje te staan. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt hebben wij één vast stappenplan, waar we indien nodig van afwijken. Op de eerste dag van de tuinaanleg starten wij met het plaatsen van grondwerk. Er wordt straatzand gestort daar waar bestrating komt te liggen en zwart zand in de rest van de tuin. Zodra dit allemaal geplaatst is worden de harde materialen in de tuin verwerkt. Tot slot planten we de beplanting en zorgen we dat deze zijn voorzien van de juiste meststoffen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606