0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Tuinaanleg door een ervaren hovenier

In de hele regio Venlo bieden wij u een totaalpakket. Heeft u een tuinontwerp bij ons laten maken? Dan zorgen wij vanzelfsprekend ook voor de aanleg van uw tuin. Onze hoveniers hebben de beschikking over professionele gereedschappen en werken uitsluitend met kwalitatief goede materialen. Voor ons het het belangrijk dat u zo min mogelijk overlast van de tuinaanleg ondervindt. Daarom zorgen wij tijdens de werkzaamheden altijd voor één vast aanspreekpunt en leveren we uw tuin zo snel mogelijk op. U kunt als het aankomt op tuinaanleg in de regio Venlo op onze diensten rekenen.

Hoe gaan wij in de regio Venlo te werk?

Elk tuinproject is natuurlijk anders. In de ene tuin komt een vijver te liggen en in de andere tuin komt bijvoorbeeld een schuurtje te staan. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt hebben wij één vast stappenplan, waar we indien nodig van afwijken. Op de eerste dag van de tuinaanleg starten wij met het plaatsen van grondwerk. Er wordt straatzand gestort daar waar bestrating komt te liggen en zwart zand in de rest van de tuin. Zodra dit allemaal geplaatst is worden de harde materialen in de tuin verwerkt. Tot slot planten we de beplanting en zorgen we dat deze zijn voorzien van de juiste meststoffen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Venlo en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606