077 - 799 90 62

Hovenier nodig in Venlo?

Tuinbestrating in Venlo

Bent u zat van uw huidige tuinbestrating? Of wilt graag een onderhoudsvrije tuin? Uw tuin kan een compleet andere uitstraling krijgen als u deze opnieuw laat bestraten of laat voorzien van een groot terras. Wilt u weten wat er mogelijk is in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om te luisteren naar uw wensen en u te helpen met het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om het vervangen van uw huidige tuinbestrating of om het plaatsen van compleet nieuwe tuinbestrating. Wij zorgen voor een professioneel en vakkundig eindresultaat.

Van natuursteen tot houten vlonders

Op het gebied van bestrating is er bij ons veel mogelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons bedrijf langs te komen en verschillende soorten bestrating te bekijken in onze showtuin. Of het nu gaat om een groot natuurstenen terras of om een grindpad in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat de bestrating vakkundig geplaatst wordt en werken alles netjes af. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende soorten bestrating:

  • Tegels
  • Vlonders
  • Klinkers
  • Grind
  • Natuursteen
  • Beton

Wij zijn niet alleen particulieren in de regio Venlo van dienst, maar bieden onze diensten ook aan bedrijven aan. Wilt u bij uw bedrijf een tuin laten aanleggen of zoekt u een specialist die de bestrating rondom uw pand kan verzorgen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Ons werkgebied

Venlo, Venray, Panningen, Sevenum, Someren, Deurne, Horst en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ervaren hoveniers
  • Duurzaam hoveniersbedrijf
  • Tuinrenovatie van A tot Z

Maak een afspraak

Onze hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 077 - 799 90 62.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Venlo, Venray, Panningen, Sevenum, Someren, Deurne, Horst en omgeving.

Hoofdvestiging