085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Tuinbestrating in Venlo

Bent u zat van uw huidige tuinbestrating? Of wilt graag een onderhoudsvrije tuin? Uw tuin kan een compleet andere uitstraling krijgen als u deze opnieuw laat bestraten of laat voorzien van een groot terras. Wilt u weten wat er mogelijk is in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om te luisteren naar uw wensen en u te helpen met het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om het vervangen van uw huidige tuinbestrating of om het plaatsen van compleet nieuwe tuinbestrating. Wij zorgen voor een professioneel en vakkundig eindresultaat.

Van natuursteen tot houten vlonders

Op het gebied van bestrating is er bij ons veel mogelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons bedrijf langs te komen en verschillende soorten bestrating te bekijken in onze showtuin. Of het nu gaat om een groot natuurstenen terras of om een grindpad in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat de bestrating vakkundig geplaatst wordt en werken alles netjes af. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende soorten bestrating:

  • Tegels
  • Vlonders
  • Klinkers
  • Grind
  • Natuursteen
  • Beton

Wij zijn niet alleen particulieren in de regio Venlo van dienst, maar bieden onze diensten ook aan bedrijven aan. Wilt u bij uw bedrijf een tuin laten aanleggen of zoekt u een specialist die de bestrating rondom uw pand kan verzorgen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606