0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Tuinbestrating in Venlo

Bent u zat van uw huidige tuinbestrating? Of wilt graag een onderhoudsvrije tuin? Uw tuin kan een compleet andere uitstraling krijgen als u deze opnieuw laat bestraten of laat voorzien van een groot terras. Wilt u weten wat er mogelijk is in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om te luisteren naar uw wensen en u te helpen met het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om het vervangen van uw huidige tuinbestrating of om het plaatsen van compleet nieuwe tuinbestrating. Wij zorgen voor een professioneel en vakkundig eindresultaat.

Van natuursteen tot houten vlonders

Op het gebied van bestrating is er bij ons veel mogelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons bedrijf langs te komen en verschillende soorten bestrating te bekijken in onze showtuin. Of het nu gaat om een groot natuurstenen terras of om een grindpad in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat de bestrating vakkundig geplaatst wordt en werken alles netjes af. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende soorten bestrating:

  • Tegels
  • Vlonders
  • Klinkers
  • Grind
  • Natuursteen
  • Beton

Wij zijn niet alleen particulieren in de regio Venlo van dienst, maar bieden onze diensten ook aan bedrijven aan. Wilt u bij uw bedrijf een tuin laten aanleggen of zoekt u een specialist die de bestrating rondom uw pand kan verzorgen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Venlo en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606