085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Uitgebreid tuinonderhoud in Venlo

Heeft u zelf geen groene vingers? Of heeft u geen tijd om uw tuin te onderhouden? Schakelt u dan onze hoveniers in voor tuinonderhoud. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven in de regio Venlo aan.

Het onderhouden van uw tuin is niet alleen van belang voor de uitstraling. Het zorgt er ook voor dat uw planten in goede staat blijven verkeren en uw bestrating er als nieuw uit blijft zien. Wij bieden u daarom verschillende mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud. Of het nu gaat om het maaien van uw gras of om het snoeien van beplanting. Onze hoveniers voeren alle werkzaamheden vakkundig uit en zorgen ervoor dat uw tuin er weer netjes uitziet

Eenmalig of periodiek onderhoud

Gaat u op vakantie en wilt u in deze periode uw tuin laten onderhouden? Of zoekt u een hovenier voor maandelijks tuinonderhoud? Dan bent u bij ons hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Onze hoveniers zijn in te zetten voor eenmalig tuinonderhoud, maar u kunt ook bij ons terecht voor verschillende onderhoudsabonnementen. Wij hebben de beschikking over moderne gereedschappen en weten precies op welke momenten uw beplanting gesnoeid dient te worden. Ook voor grotere klussen zoals terrasreiniging of het snoeien van bomen schakelt u in Venlo en omstreken onze specialisten in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606