077 - 799 90 62

Hovenier nodig in Venlo?

Uitgebreid tuinonderhoud in Venlo

Heeft u zelf geen groene vingers? Of heeft u geen tijd om uw tuin te onderhouden? Schakelt u dan onze hoveniers in voor tuinonderhoud. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven in de regio Venlo aan.

Het onderhouden van uw tuin is niet alleen van belang voor de uitstraling. Het zorgt er ook voor dat uw planten in goede staat blijven verkeren en uw bestrating er als nieuw uit blijft zien. Wij bieden u daarom verschillende mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud. Of het nu gaat om het maaien van uw gras of om het snoeien van beplanting. Onze hoveniers voeren alle werkzaamheden vakkundig uit en zorgen ervoor dat uw tuin er weer netjes uitziet

Eenmalig of periodiek onderhoud

Gaat u op vakantie en wilt u in deze periode uw tuin laten onderhouden? Of zoekt u een hovenier voor maandelijks tuinonderhoud? Dan bent u bij ons hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Onze hoveniers zijn in te zetten voor eenmalig tuinonderhoud, maar u kunt ook bij ons terecht voor verschillende onderhoudsabonnementen. Wij hebben de beschikking over moderne gereedschappen en weten precies op welke momenten uw beplanting gesnoeid dient te worden. Ook voor grotere klussen zoals terrasreiniging of het snoeien van bomen schakelt u in Venlo en omstreken onze specialisten in.

Ons werkgebied

Venlo, Venray, Panningen, Sevenum, Someren, Deurne, Horst en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ervaren hoveniers
  • Duurzaam hoveniersbedrijf
  • Tuinrenovatie van A tot Z

Maak een afspraak

Onze hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 077 - 799 90 62.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Venlo, Venray, Panningen, Sevenum, Someren, Deurne, Horst en omgeving.

Hoofdvestiging