0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Venlo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Venlo

Uitgebreid tuinonderhoud in Venlo

Heeft u zelf geen groene vingers? Of heeft u geen tijd om uw tuin te onderhouden? Schakelt u dan onze hoveniers in voor tuinonderhoud. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven in de regio Venlo aan.

Het onderhouden van uw tuin is niet alleen van belang voor de uitstraling. Het zorgt er ook voor dat uw planten in goede staat blijven verkeren en uw bestrating er als nieuw uit blijft zien. Wij bieden u daarom verschillende mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud. Of het nu gaat om het maaien van uw gras of om het snoeien van beplanting. Onze hoveniers voeren alle werkzaamheden vakkundig uit en zorgen ervoor dat uw tuin er weer netjes uitziet

Eenmalig of periodiek onderhoud

Gaat u op vakantie en wilt u in deze periode uw tuin laten onderhouden? Of zoekt u een hovenier voor maandelijks tuinonderhoud? Dan bent u bij ons hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Onze hoveniers zijn in te zetten voor eenmalig tuinonderhoud, maar u kunt ook bij ons terecht voor verschillende onderhoudsabonnementen. Wij hebben de beschikking over moderne gereedschappen en weten precies op welke momenten uw beplanting gesnoeid dient te worden. Ook voor grotere klussen zoals terrasreiniging of het snoeien van bomen schakelt u in Venlo en omstreken onze specialisten in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Venlo en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Venlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606